Elinchrom Ranger Quadra Hybrid Li-Ion Set Case S

Zoek je een flitssysteem dat je in de studio maar ook buiten kunt gebruiken? Bekijk dan zeker deze complete set van flitsspecialist Elinchrom. De set bestaat uit een Ranger Quadra Hybrid RX Pack, twee RQ Hybrid S Flash Head lampen, twee bijbehorende Li-Ion accu’s met acculader en een Skyport Transmitter Speed, alles verpakt in een beschermende koffer.

De Ranger Quadra Hybrid Li-Ion Set Case S is een professionele oplossing voor binnen- en buitengebruik. De set bestaat uit een lichte en compacte Ranger Quadra Hybrid RX Pack met ingebouwde Skyport ontvanger, twee accu’s, twee flitskoppen, een draadloze zender en een degelijke koffer om alles in te bewaren en te transporteren.

Inhoud van de set

  • 1x Elinchrom Ranger Quadra Hybrid RX Pack. Dit draagbare (2 kg) powerpack voor accuvoeding beschikt over een Skyport RX receiver met 8 kanalen en 4 groepen, een snelle recycling van 0,2 s, een korte flitstijd van 1/5700s en een asymmetrische verdeling. In deze configuratie is de kracht 400 Joules.
  • 2x Elinchrom RQ Hybrid S Flash Head + Lampkabel en 13,5 cm Reflector. Deze compacte en lichte flitskoppen beschikken over een 20 Watt LED instellicht met een zeer lange levensduur, een aansluitkabel en 13,5 cm reflector voor elke flitskop wordt meegeleverd.
  • 2x Elinchrom Ranger Quadra Lithium-Ion Battery MK-II 16.8V-4.1Ah. Dit zijn krachtige en relatief lichte accu’s met een capaciteit van 320 flitsen op full power.
  • 1x Elinchrom RQ / ELB 400 Lithium-Ion Acculader. Om de meegeleverde Li-Ion accu’s snel op te laden.
  • 1x Elinchrom Skyport Transmitter SPEED. Om de flitser draadloos in te stellen en vanaf de camera te ontsteken.
  • 1x Elinchrom Koffer voor Ranger Quadra / ELB 400. Een degelijke flight case van sterk en degelijk ABS. Door de O-ringen is de koffer bestand tegen stof en vocht. De koffer is altijd gemakkelijk te openen, zelfs na een vliegreis, omdat een drukventiel de luchtdruk nivelleert. De handgreep heeft een comfortabele rubber bekleding.

EUR 2211.00