JVC GZ-R405 Outdoor camcorder

De JVC GZ-R405is een compacte en lichte Full-HD camcorder in de Quad Proof-serie. De Quad Proof camera’s zijn afgedicht tegen regen, sneeuw, zand en stof en ze hebben ook geen enkel probleem met ruw gebruik en een val van maximaal anderhalve meter. Vier je vakantie op een plaats met helder water, dan kun je de camera op een diepte van maximaal 5 meter gebruiken om prachtige opnamen van de onderwaterwereld te maken.

40x zoom

De GZ-R405 beschikt over een haarscherpe Konica Minolta lens met 40x optische zoom van 4,5mm groothoek tot maar liefst 1620mm ultratele. Hiermee kun je ook mooie opnames maken van schuwe vogels en wilde dieren tijdens een safari. Door gebruik van de Dynamic Zoom en de digitale zoomfunctie kun je het bereik nog vergroten tot respectievelijk 60x en 200x. Bij de laatstgenoemde zal wel kwaliteitsverlies optreden. Door de ingebouwde beeldstabilisatie heb je niet snel een statief nodig.

Veelzijdig

Je kunt de camera handig bedienen via het uitklapbare 3 inch lcd-scherm met aanraakfunctionaliteit. Opnames kun je naar keuze opslaan in het interne geheugen van 4GB of op verwisselbare SD-kaartjes. De accu biedt een werktijd van maar liefst 5 uur (!) en het is ook nog eens mogelijk om de camera – zelfs tijdens het filmen – op te laden via de USB-poort. Je kunt daar ook een powerbank voor gebruiken, handig!

EUR 199.00