Sony MCX-500 Live Producer + 2x HXR-NX5R camcorder + RM-30BP controller

De Sony MCX-500 is een unieke, veelzijdige en gebruiksvriendelijke production switcher waarmee je de tijdens een registratie van een evenement, opnamen van meerdere videocamera’s kunt transformeren naar een indrukwekkende videoproductie in broadcast-kwaliteit. Je kunt de MCX-500 vergelijken met een digitaal mengpaneel voor audio, maar dan wel eentje met heel veel mogelijkheden! Dit is de kit met twee (!) HXR-NX5R camcorders en de RM-30BP Lanc Controller.

Of je nu alleen of met een klein team de registratie verzorgt van een evenement, zoals een concert, een presentatie of een bruiloft, met behulp van de MCX-500 Multi-Camera Live Producer lukt dat probleemloos. De MCX-500 is compatibel met de meeste actuele videocamera’s van Sony. Er zijn meerdere video-inputs waaronder professionele zoals 3G-SDI (4x) en HDMI (2x). Of je nu live wilt streamen of het beeld op meerdere schermen in een grote zaal wilt tonen, met de MCX-500 is het fluitje van een cent.

MCX-500 Live Producer

De Live Producer beschikt over een duidelijk afleesbaar lcd-scherm met aanraakfunctionaliteit, en fysieke knoppen waardoor je sommige handelingen kunt verrichten zonder je ogen af te wenden van het beeldscherm of het onderwerp. De MCX-500 biedt diverse video-effecten zoals picture-in-picture, transitions (overgangen), chroma key en DSK. Bij de laatste functie kun je ondertitels en een logo aan het beeld toevoegen. Je kunt de Live Producer aansluiten op een PC, Mac of tablet en het beeldmateriaal opnemen op maximaal Full HD (1920 x 1080).

2x HXR-NX5R camcorder

De Sony HXR-NX5R is een professionele Full HD camcorder met een geweldige beeldkwaliteit en een verbeterde netwerk functionaliteit. Deze camcorder is ideaal voor ENG en het registreren van onder meer bedrijfs- en sportreportages en huwelijken. De beeldkwaliteit is door toepassing van drie 1/1.8″ Exmor CMOS sensoren en een hoogwaardig G-objectief van een hoog niveau. Dit vast aangebouwde 4.1-82/1.6-3.4 objectief heeft een hoge lichtsterkte en een naar full-frame omgerekend zoombereik van 29 tot 576mm (bij 16:9). Je hoeft niet snel naar huis of de redactie te rijden om de opnamen te versturen of te bezorgen, want de camera beschikt over WiFi en FTP, waardoor je de opnamen draadloos op locatie kunt versturen. De NX5R heeft een elektronische oled-zoeker, een lcd-scherm, een omnidirectionele microfoon en een ingebouwde 800 lux LED-verlichting. Let op: bij deze set worden twee (!) HXR-NX5R camcorders geleverd!

RM-30BP Lanc Controller

De Sony RM-30BP Lanc Controller is een compacte remote control voor het besturen van een Sony NX5R of FS7 (V4.0) camcorder. Je kunt de opname starten en stoppen en veel functies via programmeerbare knoppen aanpassen, zoals de belichting, de scherpstelling en de witbalans. De RM-30BP is de ideale partner van de MCX-500 Live Producer. Sluit de RM-30BP aan op de MCX-500 en je kunt drie verschillende videocamera’s besturen, ideaal als je met meerdere camera’s wilt werken!

EUR 9657.00