Project 333.

Aan het begin van de week kwam er een bericht langs op mijn FB pagina van Ecomama. Op deze website zijn altijd hele leuke natuurlijke, milieuvriendelijke en gezonde tips te vinden, over van alles en nog wat.

Het bericht dat voorbij kwam gaat over Project 333. Ik was het al eerder tegen gekomen, maar ik had er verder geen aandacht meer aan besteed. Omdat ik de laatste paar maanden al heel veel aan het opruimen ben geweest en niet alleen kleding, begon het idee me te inspireren. Beetje bij beetje ontdoe ik mij van een heleboel spullen die ik eigenlijk helemaal niet nodig heb en wat alleen maar in de weg ligt. Dus dit project dient zich op het juiste moment aan.

Wat houdt het nu in?

Je gebruikt 3 maanden lang slechts 33 kledingstukken, inclusief jassen, schoenen, tassen en andere accessoires. Met die 33 kledingstukken ga je combineren. Het is natuurlijk wel handig als je van te voren hebt uitgezocht of alle kledingstukken met elkaar te combineren zijn.

Ik heb bij mijzelf gemerkt dat ik toch vaak dezelfde kledingstukken uit de kast haal en dat er altijd kledingstukken zijn die weinig tot geen daglicht zien. 😉 Zo zonde vind ik!

Tijdens het uitzoeken zijn er ook weer stukken in de bekende zak van Max terecht gekomen. Alleen gaat deze niet meer naar Max, maar naar de kringloopwinkel. Of ik het met 33 kledingstukken ga redden weet ik nog niet, want ik ben nog aan het reorganiseren. Er zitten nog favoriete kledingstukken in de was en er moet nog wat gestreken worden. Toch ga ik zeker proberen om onder de 40 kledingstukken te blijven. Ik merk nu al dat ik veel meer overzicht heb en dus zal het makkelijker zijn om iets uit te zoeken.
DSC_1050
Voor meer inspiratie kun je ook de Blog lezen van Laura en de blog van Courtney Carver, de dame achter Project 333.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *