Zentangle.

Een paar maanden geleden vroeg iemand mij of ik wel eens van Zentangle gehoord had?  Huh Zentangle wat is dat….. Ze liet mij zien wat het was en 1 van haar eigen creaties. Ze haalde een mooi boek met voorbeelden en een tekenblok tevoorschijn. Zelf had ze al een paar mooie getekend. Ik herkende het wel een soort van, want in mijn jongere jaren tekende ik ook wel eens op die manier, maar toen was het niet bekend als Zentangle. Meteen weer iets voor mijn to do lijstje! Hieronder een foto van hoe ik toentertijd tekende…..

Zentangle
Afgelopen weekend kwam ik het Zentanglen (is het wel een werkwoord, nou dat maak ik er dan even van 🙂 ) weer op mijn to do lijstje tegen. Bij de Action een A3 tekenblok en een paar fijnschrijvers gekocht, ik was er toch… 😉 En aan de slag gegaan.

Allereerst op Google naar tekeningen gezocht en kwam daar een olifant tegen, die ik wel heel mooi vond. Deze uitgeprint en overgetrokken. Toen kon het Zentanglen beginnen!!! Het was weer heel leuk om te doen en ik heb dan ook zeker de smaak weer te pakken!!! Hieronder het eind resultaat….. zegt een trotse ik!

Zentangle olifant

De volgende tekening ook al klaar!

Zengtangle ballen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *